Beste wielervrienden,

Het is weer zover vanaf 05 oktober kunnen jullie weer stemmen op de website  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ van de Rabobank. Jaarlijks kunnen mensen die lid zijn bij de Rabobank stemmen op hun favoriete club, stichting of vereniging.

Ben u lid van de Rabobank dan willen wij jullie stem vragen voor de Stichting IJsselsteinse Toertocht.

De IJsselsteinse Toertocht is een wielerevenement dat veel geld kost. Met de gelden vanuit de Rabo ClubSupport kunnen wij hopelijk zoveel mogelijk van deze kosten betalen waardoor er weer meer ten goede komt aan de lokale goede doelen!

Ons Doel:

Het doel van de stichting is met het geinde inschrijfgeld opbrengsten te genereren om maatschappelijke organisaties in en om IJsselstein, die (nagenoeg) uitsluitend het algemeen nut beogen te dienen, te ondersteunen.

Breng jullie stem vanaf 05 oktober uit op ons.  Heel erg bedankt!