Routes

Beste wielervrienden,

Zaterdag 12 juni zouden wij de 7e editie gaan rijden van de IJsselsteinse Toertocht, maar net als vorig jaar hebben de 7e editie af moeten blazen omdat er tot voor kort niets mogelijk was.

Ondanks de lichte versoepelingen die sinds een paar weken zijn doorgevoerd is het niet mogelijk geweest om in zo’n korte periode een tocht te organiseren.

Daarnaast willen wij het risico niet lopen dat wij een besmettingshaard zijn. Zeker na afloop, het mooie feestje waar velen elk jaar weer volop van genieten na het leveren van een geweldige persoonlijke prestatie. Want wat is de IJsselsteinse Toertocht zonder feest!

Daarom willen wij jullie een alternatieve IJsselsteinse Toertocht aanbieden. Onder dit bericht zijn een drietal routes (75, 100 en 125 km) te downloaden welke jullie dan individueel kunnen rijden of in klein groepsverband ( op eigen risico ).

Er zullen geen rustpunten of ondersteuning op het routes zijn, dus gelieve daar zelf rekening mee te houden.

Voor ons is dit het 2e jaar al dat wij niets konden en mochten organiseren en geen inkomsten hebben ontvangen/ kunnen genereren. We krijgen geen steun van de gemeente of de overheid. Daarom vragen wij jullie om ons met een vrijwillige bijdrage te ondersteunen/helpen waarmee wij volgend jaar de toertocht hopelijk kunnen organiseren en dit mooie evenement door de velen lockdowns en alle maatregelen niet verloren gaat.

Het bestuur bedankt iedereen die ons ondersteunt met een vrijwillige bijdrage en wens iedereen een veilige en mooie route toe om te fietsen.

Sportieve groet,

Het bestuur IJsselsteinse Toertocht

VRIJWILLIGE BIJDRAGE
IJsselsteinse Toertocht 2019

Ben je al lid van de STRAVA groep van de IJsselsteinse Toertocht?

Meld je hier aan voor de Strava groep van de IJsselsteinse Toertocht https://www.strava.com/clubs/450768