De goede doelen voor 2019 zijn bekend:

IJVO organiseert jaarlijks de Kindervakantieweek in IJsselstein.

KOIJ wil haar jaarlijkse carnavalsoptocht in IJsselstein verder professionaliseren en investeren in een klein voertuig om de wagentjes van het KOIJ Gilde te kunnen voorttrekken.

Mark Schot fietst mee met de Tour4Life voor succesvol kankeronderzoek.

“Ik ben Mark en de komende tijd train ik hard voor een schitterende wielrentocht van Italië terug naar Nederland voor Daniel den Hoed Fonds. Ik fiets van 25 augustus tot en met 1 september 2019 in acht dagen door de Alpen, Jura, Vogezen en Ardennen. Voorafgaand aan de tocht haal ik zoveel mogelijk sponsorgeld op voor Daniel den Hoed Fonds; een organisatie die mij erg aan het hart gaat! Ik zou het dan ook geweldig vinden als je/u mij wil sponsoren.”

Wil je meer weten over Tour for Life of Daniel den Hoed Fonds, ga dan naar www.tourforlife.nl.
Alvast bedankt voor je hulp!
Mark Schot

Theatergroep De Schakel uit IJsselstein brengt al meer dan 65 jaar bijzondere stukken op de bühne. Met zo’n 30 amateurs en een eigen regisseur werken zij ieder halfjaar aan een prachtige voorstelling.

Ieder jaar schenkt Stichting IJsselsteinse Toertocht haar opbrengsten aan maatschappelijke organisaties in en om IJsselstein. Ook met de laatste editie van de toertocht op 16 juni 2018  is weer een mooi bedrag ingezameld voor een aantal goede doelen en 14 september was de feestelijke overhandiging van de cheques aan Scouting, Amicitia, de IJVO, Stichting Roemeense Kinderhulp en Axion Continu.

De kroon op onze tocht!

Heel veel dank aan alle deelnemers, vrijwilligers, hoofdsponsor van Ekeris tweewielers en alle andere sponsoren voor deze mooie opbrengst van de afgelopen vijfde editie 16 juni 2018!