Zoals al eerder gezegd waren we op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Eerder dan verwacht kunnen we vol trots mededelen dat we met Bikecenter Woerden een hele mooie overeenkomst hebben kunnen afsluiten.

Bikecenter Woerden is de speciaalzaak voor onze regio op het gebied van racefietsen, gravelbikes, mountainbikes en e-bikes. De collectie bestaat uit S-works, Specialized en Gazelle. Daarnaast zijn ze ook nog Shimano Servicecenter.
We zijn van mening in Bikecenter Woerden een perfecte hoofdsponsor te hebben gevonden en gaan voor een langdurige samenwerking.
We bedanken onze nieuwe sponsor voor het vertrouwen in onze toertocht!
Enne mocht u zich nog niet ingeschreven hebben……… gauw doen zodat u in het nieuwe jaar snel kunt beginnen met de voorbereiding voor de mooiste en gezelligste toertocht uit de omgeving.