Startbewijs ophalen
Iedereen die zich ingeschreven heeft via de website kan zijn/haar startbewijzen ophalen op de hieronder genoemde dagen bij Schilte aan de Utrechtseweg 32. Neem bij het ophalen je inschrijfbevestiging mee die je via de mail hebt ontvangen van ons.

Vrijdagavond 16 juni vanaf 19.00 – 21.00 uur

Zaterdagochtend 17 juni vanaf 08.00 – 10.00 uur

Daginschrijving
Op de dag zelf is dag inschrijving mogelijk mits wij niet uitverkocht zijn. Wij hanteren een maximum van 500 deelnemers.
De kosten voor een dag inschrijving bedragen € 20,- per deelnemer. De voorinschrijving kost € 17,50.

Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen schrijf je dan vooraf in, want vol is vol!!

Vertrek
Het vertrek van de 8e editie van de IJsselsteinse toertocht is op zaterdag 17 juni 2023 vanaf Schilte BV aan de Utrechtseweg 32, 3402 PL in IJsselstein.

Parkeren
Als je met de auto komt dan kun je gebruik maken van de parkeergarage:  Parkeergarage Eiteren (Eiteren 13) of je kunt je auto kwijt in de woonwijk.

Tarief parkeren is €1,80 per uur waarvan de eerste 2 uur gratis zijn. Een dagkaart kopen is niet mogelijk.

Faciteiten Feestterrein
Vanaf 8.00 uur is iedereen van harte welkom bij het ‘Goodmorning Café’ waar je een gratis kopje koffie of thee kunt krijgen.
Op het terrein zijn dixies en plaszuilen aanwezig. Er zijn geen douche- of kleedruimtes.

Afterparty
Na afloop van de IJsselsteinse Toertocht start de Afterparty met drankjes, hapjes, snacks, een DJ en live artiesten. Voor de kinderen is er limonade, ijs en chips.

Er zijn parasols zodat je heerlijk in de schaduw van je koele drankje kunt nagenieten met elkaar van de tocht. Je fiets kun je kwijt in de bewaakte fietsenstalling.

Pech Onderweg Service
Heb je tijdens de tocht een technisch defect aan je fiets dan is speciaal voor alle deelnemers de “pech onderweg service” paraat ( beschikbaar gesteld door van Ekeris tweewielers ). De monteur is uitgerust met gereedschap en banden mocht je meerderen malen lek rijden. Ook onze verkeersregelaars hebben onderweg een setje banden en een fietspomp bij zich in de auto.

Verkeersregelaars
Op alle de routes van de toertocht zijn verkeersregelaars aanwezig die zorgdragen dat de deelnemers op gevaarlijke punten veilig kunnen oversteken. Ook is er in iedere wagen en op het terrein ( start/finish ) een EHBO-vrijwilliger aanwezig die bij een ongeval eerste hulp kan bieden.

De voertuigen waarin de verkeersregelaar rijden zijn ook dit jaar weer beschikbaar gesteld door Autobedrijf KIA Wolters BV.