Het vertrek van de toertocht is op zaterdag 13 juni 2020 vanaf van Ekeris tweewielers aan de Lage Biezen 2A, 3401 NG in IJsselstein.

Als je met de auto komt dan kun je gebruik maken van 2 parkeergarages: Parkeergarage Overtoom (Overtoom 2) of Parkeergarage Eiteren (Eiteren 13).

Goodmorning Café
Vanaf 8.00 uur is iedereen van harte welkom bij het ‘Goodmorning Café’ waar je gratis een kopje koffie of thee kunt krijgen.
Er zijn geen douche- of kleedruimtes maar wel (dixie) toiletten.

Afterparty
Na de IJsselsteinse Toertocht start de Afterparty met drankjes en muziek. Voor de kinderen worden op het finish terras knuffels uitgedeeld Er zijn parasols zodat je heerlijk in de schaduw van je koele drankje kunt nagenieten van de tocht. Je fiets kunt je kwijt in de bewaakte fietsenstalling.

Pech Onderweg Service
Heb je tijdens de tocht een technisch defect aan je fiets dan is speciaal voor alle deelnemers de ‘pech onderweg service’ paraat!

Volgwagens
Autobedrijf Wolters heeft speciaal voor de toertocht KIA volgwagens ter beschikking gesteld. In iedere volgwagen is een EHBO vrijwilliger aanwezig.  Er is ook EHBO op het start- en finish terrein aan de Lage Biezen 2A in IJsselstein.