Op dit moment is het Corona virus een spelbreker van talloze evenementen in binnen- en buitenland. 

En dat is jammer, want vele vrijwilligers hebben alles tot in de puntjes voorbereid en een veelheid van deelnemers of bezoekers hebben zich verheugd op een heerlijk dagje IJsselsteinse Toertocht. 

De 7e editie van de IJsselsteinse Toertocht zou dit jaar plaatsvinden in het weekend van 12-13 juni 2020. Door de overheid zijn nu alle evenementen tot 1 juni 2020 geschrapt en daar valt de IJsselsteinse Toertocht buiten. 

Ondanks de maatregel tot 1 juni, heeft het bestuur van de Stichting IJsselsteinse Toertocht afgelopen week toch het besluit genomen om de 7e editie in zijn geheel te schrappen voor 2020.  

Het was een vervelend besluit om te moeten nemen, maar wij verwachten dat de maatregel van de overheid nog wel even gaat aanhouden en wij kiezen voor duidelijkheid naar iedereen. 

Daarnaast vinden wij dat de veiligheid, gezondheid van deelnemers, bezoekers en vrijwilligers gegarandeerd moet kunnen worden en dat kunnen wij niet gezien de situatie waarin wij nu verkeren en niet wetende hoe die in de maanden na 1 juni gaan worden. 

Deelnemers die al ingeschreven en betaald hebben zullen wij automatisch op de deelnemerslijst zetten voor de 7e editie in 2021. U ontvangt hierover nog een mailbericht van ons. 

Wij wensen u allen een goede gezondheid en veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

 

Bestuur Stichting IJsselsteinse Toertocht