Op woensdag 27 februari 2020 is officieel de eerste constatering gedaan van het corona (COVID-19) virus bij een in Nederland woonachtige persoon. Via deze pagina ( actueel ) houden wij iedereen op hoogte van de ontwikkelingen welke betrekking hebben op de IJsselsteinse Toertocht.

Als organisatie van de IJsselsteinse Toertocht houden wij samen met alle betrokken partijen de situatie nauwlettend in de gaten, waar de veiligheid en gezondheid van vrijwilligers, sporters en bezoekers altijd voorop staat.

Op dit moment gaat de IJsselsteinse Toertocht door zoals gepland. Als daar verandering in komt dan zullen wij via deze pagina informatie verstrekken, met betrekking tot de deelnemers aan de IJsselsteinse Toertocht zullen wij deze actief benaderen wanneer er veranderingen aan het evenement plaats zullen vinden.

Versie datum 12 maart 2020.