Op vrijdag 11 oktober was het dan zover. De uitreiking van de cheques aan de goede doelen die dit jaar een bijdrage/ondersteuning mochten ontvangen van Stichting IJsselsteinse Toertocht.
Van links naar rechts op de foto Mikki van Schaik, Erwin van Vliet en Jos Epping van de KOIJ, Richard van Gullik en Bas van de IJVO, Mariette en Gera Toneelgroep de Schakel, Mark Schot en vooraan Daan (7 jaar oud) onze jongste deelnemer van afgelopen jaar. Daan heeft 75 km gefietst samen met zijn vader. Hij mocht hiervoor een prijs in ontvangst nemen in het bijzijn van zijn ouders.
Daan had ook nog een wens en dat was volgend jaar met nummer 1 rijden en dat is hem direct toegezegd door het bestuur van de Toertocht. Na de prijsuitreiking bleef het nog lange gezellig en kwam Mike Oskam nog een optreden verzorgen voor iedereen. Het was een super afsluiting en direct het begin voor de 7e editie.
Het bestuur wil alle vrijwilligers, sponsoren en iedereen die iets heeft betekend voor de 6e editie nogmaals bedanken en vertrouwen erop volgend jaar weer op jullie te mogen rekenen.
Op 1 december 2019 is het weer mogelijk om in te schrijven voor de 7e editie, welke gereden gaat worden op zaterdag 13 juni 2020.