Even voorstellen
Het bestuur van de Stichting IJsselsteinse Toertocht bestaat uit Gerard van den Berg (voorzitter en initiator van de tocht), Remco Peek (initator), Mathieu van Leeuwen (penningmeester) en Tanja Janszen (secretaris). Zij waren al enige tijd op zoek naar versterking want ondanks de hulp en inzet van alle vrijwilligers kost het ieder jaar weer flink wat inspanningen om de klus te klaren. Onlangs sloot Niels Elbersen zich aan bij het bestuur.

Hij stelt zich graag aan jullie voor:

“Wat een mooie kans is dit! Algemeen bestuurslid worden bij dé IJsselsteinse Toertocht. Deze bestuursfunctie sluit op veel punten goed aan bij mijn fascinatie voor de wielersport en vitaliteit in het algemeen. De ambitie, energie en uitdaging om samen met een team energieke vrijwilligers te werken aan een jaarlijks toer-event lijkt mij een prachtige ervaring!

Ik ben Niels Elbersen (34) en woon in het prachtige IJsselstein, in de wijk Achterveld. Ik woon hier samen met mijn vriendin Mariska, onze 5-jarige zoon Cas, onze 2 jaar oude dochter Loïs en onze hond Koos. Naast zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn  familie en vrienden, is sport ook een belangrijk element in mijn leven. Momenteel ben ik druk in training bij een Crossfit Box. Daarnaast doe ik af en toe een triatlon en ben ik fanatiek snowboarder en (apres)skiër.”