Programma 2020

Goodmorning Café
Vanaf 8.00 uur is iedereen van harte welkom bij het ‘Goodmorning Café’ waar je gratis een kopje koffie of thee kunt krijgen.
Er zijn geen douche- of kleedruimtes maar wel (dixie) toiletten.

Starttijden
Starttijden van de verschillende afstanden op zaterdag 22 juni:
9.00 – 9.30 uur: Start van de 125 km
9.30 – 10.00 uur: Start van de 100 km
10.00 – 10.30 uur: Start van de 75 km

Ophalen startbewijzen
Je kunt dit jaar je startbewijs al op vrijdagavond 21 juni tussen 19.00 en 21.00 uur ophalen bij onze hoofdsponsor van Ekeris tweewielers aan de Lage Biezen 2A in IJsselstein!

Neem je inschrijvingsbevestiging mee want op basis daarvan ontvang je bij de inschrijftafels je startbewijs (een envelop met daarin je stuurbordje met startnummer (inclusief 2 tie wraps voor de bevestiging) en een routekaartje voor alle afstanden).

De bar op het wielerterras is dan ook geopend dus je kunt ook vast met je mederijders een drankje drinken op de tocht van zaterdag 22 juni.

Aankomst
Vanaf 13.00 uur is de feestelijke binnenkomst van de rijders. Er is voor alle deelnemers een verrassing bij de finish, deze wordt je aangeboden door DTC-lease.

Afterparty
Vanaf 13.00 uur start de Afterparty met drankjes, hapjes en optredens van onder andere Dennis Baars. Voor de kinderen worden op het finish terras knuffels uitgedeeld en slagerij Ruven zorgt voor hapjes op de biertafels. Verder kun je bij de BBQ food Express een lekker broodje gegaarde Pulled Pork, gegrilde beenham of een hamburger kopen. Voor de kinderen zijn er broodjes knakworst.

Er zijn parasols zodat je heerlijk in de schaduw van je koele drankje kunt nagenieten van de tocht.

Je fiets kun je kwijt in de bewaakte fietsenstalling.